Asiakas voi halutessaan vaihtaa tai palauttaa ostamansa, käyttämättömän ja myyntikelpoisen tuotteen 14 vrk:n sisällä ostamisesta Postin välityksellä. Huomaathan, että myös pakkauksen on oltava ehjä ja myyntikelpoinen. Palautusoikeus ei koske intiimituotteita, alusvaatteita eikä sovitettuja lateksiasuja.

Tarjoustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Jos haluat sovittaa alusvaatteita, tee se muun vaatetuksen päälle, esimerkiksi t-paita alla jos sovitat yöpaitaa tai korsettia.

Rikkinäiset tuotteet vaihdetaan uusiin ehjiin.

Vaihto- ja palautusoikeus lasketaan siitä päivästä lähtien kun asiakas on vastaanottanut tilauksen.

Palautusohjeet

1.) Palautuksesta kannattaa aluksi ottaa yhteyttä sähköpostiimme info@asujalelu.com jotta osaamme odottaa palautustasi. Viestissä olisi hyvä olla ainakin tiedot siitä kuka palauttaa ja mitä palauttaa.

2.) Pakkaa tuotteet huolellisesti. Tuotteiden on oltava alkuperäisissä paketeissaan ja myyntikuntoisia.

3.) Palautuksen päälle seuraava osoite:

Asiakaspalautus

625637

Asu ja Lelu

Rantalantie 29

21340 Tortinmäki

5.) Tämän jälkeen palautuspaketin/kirjeen voi koosta riippuen joko tiputtaa postilaatikkoon tai viedä lähimpään Postin toimipisteeseen. Palautus on asiakkaalle maksuton (eli siitä ei tarvitse maksaa mitään postilla). Postilta kannattaa pyytää kuitti palautuksesta, sillä rahat palautetaan vain kuittia vastaan, jos lähetys sattuu hukkumaan postissa.

6.) Palautukset vain Postin kautta asiakaspalautustunnuksella varustettuna.

7.) Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Vaihto toiseen tuotteeseen

Jos haluat vaihdossa jotain tuotteita, ilmoita tästä meille mielellään ennen palautusta, niin varaamme sinulle vaihdossa haluamasi tuotteet mikäli niitä löytyy varastostamme. Emme voi taata, että jokin tietty tuote on vaihtohetkellä saatavilla, ellei tuotetta ole etukäteen varattu sinulle vaihdosta sovittaessa.

Vaihdettavan tuotteen ei ole pakko olla sama tuote, vaan vaihdossa käy mikä tahansa sivuillamme saatavilla oleva tuote. Jos vaihdossa haluttu tuote on kalliimpi kuin palautettava, asiakas maksaa erotuksen tilillemme ja tuote lähetetään sitten, kun palautus on saapunut perille ja maksu näkyy tilillämme.