Piiskaus

Piiskaus

Mitä piiskaaminen / selkäsauna on?

Selkäsauna kuvaa pukeutuneiden tai paljaiden pakaroiden kohdennettua lyömistä, mutta myös vierekkäisten kehon osien, kuten reisien tai ulkoisten sukupuolielinten, lyömistä. Aktiivinen osapuoli aiheuttaa kipua, kun taas passiivinen osapuoli saa kivun. Iskujen voimakkuudesta riippuen tavoitteena on stimuloida ja/tai rangaista kumppania.
Selkäsaunakäytännöt liittyvät usein orjuuteen tai roolileikkeihin.

Orgasmeja miellyttävän kivun kautta?

Absoluuttinen! Koska hyvin monet ihmiset voivat muuttaa seksuaalisessa kontekstissa aiheutetun kivun miellyttäväksi tunteeksi. Tämä johtuu endorfiineista, joita vapautuu yhä enemmän selkäsaunan aikana ja joiden avulla keho voi havaita kipua positiivisesti. Ihmiset, jotka saavuttavat huipentuman eroottisten lyöntien kautta, kokevat sen usein erityisen voimakkaana. Se, kuinka kova kipu voi olla ja mikä lyömäsoitin sopii parhaiten, on hyvin yksilöllistä.

Miten käytän BDSM-piiskaus tuotteita?

Silitä ja/tai liukuta ensin BDSM-piiskalla/ruoskalla/melalla varovasti kumppanisi iholla, jotta hän tottuu tunteeseen. Sitten voit antaa kevyitä tai voimakkaita iskuja ja lisätä voimakkuutta hitaasti. Mielikuvituksellasi ei ole rajoja piiskaamisessa – mutta perussäännöistä on tietenkin sovittava. Etukäteen voidaan asettaa niin sanottu ”safeword”, jota käytetään, kun raja saavutetaan. Aktiivisesti piiskaavan henkilön on tällöin lopetettava välittömästi. Tällaista piiskaamista voidaan tehdä kotona tai julkisesti.

Ruoska, mela vai piiska?

Selkäsaunan eroottinen suuntaus on erittäin suosittu – erilaisten ruoska- ja lyöntilelujen valikoima on valtava. Oikean piiskan löytämiseksi on suositeltavaa ottaa aina huomioon henkilökohtainen kokemustasosi oman kipukäsityksesi lisäksi.

ruoska

Eripituisia hapsuja. Hapsut voivat ollaa nahkaa tai köyttä, punottuja tai ei – makuasia mistä pitää. Hapsuruoskalla voi vain kiusoitella tai läiskiä menemään oikein olan takaa. Mistä kukakin pitää.

Pehmeää kyytiä

Aloittelijoille ja ammattilaisille

Ruoski ja tyydytä

Ruoska lasisella dildo-kahvalla

mela

Mela on erittäin suosittu lisävaruste BDSM-skenessä. Ruoskat ja SM-piiskat saattavat olla sinulle jo tuttuja, mutta BDSM-mela voi tarjota erityisen intensiivistä nautintoa. Materiaali on itse asiassa ratkaiseva kriteeri, joka tekee melasta kovien rangaistusten välineen dominoinnin ja alistumisen pelissä. Aloittelijoille sopivat melat, jotka ovat pehmeästi pehmustettuja tai joissa on kaksi erilaista iskupintaa. Niillä voit hitaasti valmistella takapuolesi tulevaan nautintokipuun. Jos kevyt nautintokipu ei enää riitä, nahkainen BDSM-mela on oikea mela sinulle. Tällaisessa melassa voi olla eri kovuusasteita lyönnissä. Myös kumista tai silikonista valmistettu mela on erittäin vakuuttava. Niitä aliarvioidaan usein täysin, sillä vaikka ne ovat pehmeitä, joustavia ja sileitä, ne aiheuttavat vaikuttavan iskun takapuoleen – jopa hyvin pienellä vaivalla.

Söpö pieni plätky

Sopii hyvin hellästä plätkimisestä pitäville sekä aloittelijoille

Astetta järeämpi lätkin

Tuntuu varmasti ja kuuluu kanssa