Näytetään kaikki 10 tulosta

Orgaaninen voiteluaine: Valmistettu 100% luonnollisista ainesosista

Orgaaniset voiteluaineet eivät sisällä ärsyttäviä ainesosia ja ne on valmistettu orgaanisista raaka-aineista. Ne ovat hajuttomia ja mauttomia ja sopivat pariskunnille, jotka haluavat luonnollista voitelua, ja ihmisille, jotka ovat alttiita herkälle iholle intiimialueella. Orgaaniset voiteluaineet ovat hyvin siedettyjä luonnollisten ainesosien vuoksi ja sopivat usein myös vegaaneille. Voiteluaineita voidaan käyttää erityisesti eroottisten seksilelujen miellyttävään ja kivuttomaan käyttöön. Lisäksi ne sopivat ihanteellisesti anaaliyhdyntään ja helpottavat tunkeutumista liukukykynsä ansiosta.

Orgaaniset voiteluaineet eroavat ainesosista

Orgaanisia voiteluaineita on saatavana emättimeen ja suun kautta. Ne perustuvat hyvin siedettyyn vesipohjaan ja sopivat siksi seksileluihin ja kondomeihin. Käyttöalueen lisäksi orgaaniset vesipohjaiset voiteluaineet eroavat ainesosistaan. Useimmat orgaaniset voiteluaineet pärjäävät ilman säilöntäaineita, hajusteita ja väriaineita sekä parabeeneja ja glyseriiniä. Siksi ne ovat erityisen lempeitä sukuelinten alueella ja mahdollistavat huolettoman seksielämän ärsyttämättä limakalvojasi tarpeettomasti. On olemassa orgaanisia voiteluaineita, jotka sisältävät myös aloe veraa, joten niillä on kestävä hoitovaikutus ja ne voivat myös auttaa ongelmissa, kuten emättimen kuivuudessa. Muut orgaaniset voiteluaineet perustuvat emättimen limakalvon pH-arvoon ja ovat siksi erityisen lieviä. Joten jos sinulla on ongelmia kostua ja kamppailet jatkuvasti sukupuolielinten kuivuuden ja helposti ärtyvien limakalvojen kanssa, sinun tulee ehdottomasti käyttää orgaanisia vesipohjaisia voiteluaineita. Joten sinulla ei ole vain miellyttävämpää tunkeutumista, vaan myös voimakkaampia nautinnon tunteita seksin aikana. Koe liukumisen vaikutus ja astu eroottisuuden miellyttävään maailmaan!

Asu ja Lelun parhaat orgaaniset voiteluainemerkit

Tuotemerkki Joydivision tarjoaa BIOglide-linjassaan laajan valikoiman orgaanisia voiteluaineita eri sovelluksiin. Olipa peräaukko, emätin tai suun kautta – täältä jokainen löytää sopivan voiteluaineen, jolla on korkea ja pitkäkestoinen voitelu. Näiden tuotteiden korkea yhteensopivuus ja kestävyys on myös taattu. Just Glide -brändi tarkoittaa aistillisia hetkiä ja lisääntynyttä tunnetta seksin aikana. Se vakuuttaa lääketieteellisillä voiteluaineilla, jotka ovat erityisen lempeitä sukuelinten alueella. Pjur on myös tehnyt vaikutuksen luotettavuudellaan ja laadullaan jo vuosien ajan. Älä siis anna sukuelinten kuivumiselle enää mahdollisuutta ja käytä orgaanisia vesipohjaisia voiteluaineita. Joten sinulla ei ole enää ongelmia seksin aikana ja voit huolimattomasti hemmotella nautinnon tunteitasi. Selaa verkkokauppaamme ja tutustu lukuisiin eroottisiin tuotteisiimme, jotka tekevät rakkauselämästäsi erityisen kokemuksen.

Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
6,95 12,95 
Lisää suosikkeihin
#