REKISTERISELOSTE


Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste



1. Rekisterinpitäjä / yritys

Paraisten Asu ja Lelu

Rantalantie 29

21340 Tortinmäki

 Sähköposti: info@asujalelu.com

 Puhelin: 0400 552578


Y-tunnus: 1842462-9      



2. Rekisteriasiat


Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.


3. Rekisterin nimi


Paraisten Asu ja Lelu:n palveluissa oleviin yhteydenottolomakkeisiin syötettyjen tietojen muodostama asiakasrekisteri


4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus


Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.


5. Rekisterin tietosisältö


Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:


•Nimi

•Sähköpostiosoite

•Matka- ja/tai muu puhelinnumero

•Organisaatio ja asema

•Organisaation osoitetiedot

•Yhteysloki


6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet


Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän tarjoamissa palveluissa oleviin yhteydenottolomakkeisiin syötetyistä tiedoista, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty, mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.


7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset


Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä ja rekisterin tekniselle ylläpitäjälle palvelun toiminnan varmistamiseen.


8. Tietojen tarkastaminen, muuttaminen ja poistaminen


Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Tietoja voidaan muuttaa tai poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Ota yhteyttä Paraisten Asu ja Lelu:n asiakaspalveluun osoitteessa info@asujalelu.com.


9. Rekisterin suojauksen periaatteet


Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

TARJOUKSIA
-50%
Korsettihame, koot: S
37,47 € 74,95 €
-50%
Olkaimet korsetti, koot: L
29,98 € 59,95 €
-40%
Lilaa catsuit, koko: S-L
17,97 € 29,95 €
-30%
Kakkuvuoka - penis
5,56 € 7,95 €
-50%
Kamasutra WC-paperia
2,47 € 4,95 €
-50%
WC-paperi - asentokuvia
2,98 € 5,95 €
-30%
Doggy Darling Pussy & Ass
111,30 € 159,00 €
-40%
Tanssitanko
59,97 € 99,95 €
-30%
Langaton rytmimuna
27,96 € 39,95 €
-50%
Latex toppi nyöreillä, koot: M
-30%
H2O Trojan vibraattori
16,07 € 22,95 €
-20%
Natur ihonvärinen vibraattori
-70%
Softie - pehmeä perussauva