Tuotteiden vaihto- ja palautusoikeus

Asiakas voi halutessaan vaihtaa tai palauttaa ostamansa, käyttämättömän ja myyntikelpoisen tuotteen 14 vrk:n sisällä ostamisesta Postin välityksellä. Huomaathan, että myös pakkauksen on oltava ehjä ja myyntikelpoinen. Palautusoikeus ei koske alusvaatteita kuten alushousut, sukat, sukkahousut, bodyt ja catsuitit. Palautusoikeus ei myöskään koske hygienia- ja intiimituotteita eikä kondomeja mikäli niiden pakkaus on avattu, koska tuote ei ole enää myyntikuntoinen. Palautusoikeus ei koske myöskään latex-asuja, joita on sovitettu päälle.

Tarjoustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeus ei ole myöskään voimassa, mikäli:

- tuotteen myyntipakkaus on rikkoutunut tai revennyt tai puuttuu kokonaan tai osittain
- tuotteessa oleva sinetti on murrettu tai tuotteen ympärillä olevat muovit on rikottu tai poistettu
- tuote näyttää käytetyltä, siinä on karvoja, pölyä, ihosolukkoa tai muuta ylimääräistä, joka tekee tuotteesta myyntikelvottoman

Jos haluat sovittaa alusvaatteita, tee se muun vaatetuksen päälle, esimerkiksi t-paita alla jos sovitat yöpaitaa tai korsettia.  

Rikkinäiset tuotteet vaihdetaan uusiin ehjiin.

Vaihto- ja palautusoikeus lasketaan siitä päivästä lähtien kun asiakas on vastaanottanut tilauksen.

Palautusohjeet

1.) Palautuksesta kannattaa aluksi ottaa yhteyttä sähköpostiimme info@asujalelu.com jotta osaamme odottaa palautustasi. Viestissä olisi hyvä olla ainakin tiedot siitä kuka palauttaa ja mitä palauttaa.

2.) Pakkaa tuotteet huolellisesti. Tuotteiden on oltava alkuperäisissä paketeissaan.

3.) Palautuksen päälle seuraava osoite:

 Asiakaspalautus

 625637

Paraisten Asu ja Lelu

Rantalantie 29

21340 Tortinmäki

5.) Tämän jälkeen palautuspaketin/kirjeen voi koosta riippuen joko tiputtaa postilaatikkoon tai viedä lähimpään postin toimipisteeseen. Palautus on asiakkaalle maksuton (eli siitä ei tarvitse maksaa mitään postilla). Postilta kannattaa pyytää kuitti palautuksesta, sillä rahat palautetaan vain kuittia vastaan, jos lähetys sattuu hukkumaan postissa.

6.) Palautukset vain Postin kautta asiakaspalautustunnuksella varustettuna.

7.) Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


Vaihto toiseen tuotteeseen

Jos haluat vaihdossa jotain tuotteita, ilmoita tästä meille mielellään ennen palautusta, niin varaamme sinulle vaihdossa haluamasi tuotteet mikäli niitä löytyy varastostamme. Emme voi taata, että jokin tietty tuote on vaihtohetkellä saatavilla, ellei tuotetta ole etukäteen varattu sinulle vaihdosta sovittaessa.

Vaihdettavan tuotteen ei ole pakko olla sama tuote, vaan vaihdossa käy mikä tahansa sivuillamme saatavilla oleva tuote. Jos vaihdossa haluttu tuote on kalliimpi kuin palautettava, asiakas maksaa erotuksen tilillemme ja tuote lähetetään sitten, kun palautus on saapunut perille ja maksu näkyy tilillämme.