Penispumppu

Mikä ihmeen penispumppu?

Mitkä ovat penispumpun edut?

Penispumppu luo tyhjiön sylinteriin pumppauksen aikana. Tämä varmistaa, että veri kerääntyy penikseen ja erektio kehittyy. Samalla peniksen pituus ja ympärysmitta voivat kasvaa hieman. Penispumppu yhdessä penisrenkaan kanssa antaa erektion, joka voi kestää jopa 30 minuuttia. Penispumppua voidaan käyttää seksileluna, mutta myös erektiohäiriöiden apuna.

Voiko penispumppu auttaa erektiohäiriöissä?

Penispumppua voidaan pitää luonnollisena apuna erektiohäiriöitä vastaan. Se aiheuttaa kuitenkin erektion vasta heti levittämisen jälkeen. Erektiohäiriön syytä ei ratkaista penispumpulla. Se on kuitenkin luonnollinen korvike farmaseuttisille seksuaalisille tehostajille.

Kuinka käyttää penispumppua oikein?

Penispumpun on sovittava hyvin penikseen. Sen pitäisi mahtua sylinteriin pystyssä tilassa törmäämättä seiniin. Imuputken tulisi siksi olla 1–2 senttimetriä suurempi kuin pystyssä oleva penis. Jos penis törmää sylinterin seinään, tätä pidetään usein epämiellyttävänä. Mutta on myös miehiä, jotka pitävät juuri tästä tunteesta. Heille on olemassa erityisiä penispumppuja, jotka on varustettu nystyröillä. Jos sinulla on oikean kokoinen penispumppu käsillä, tunkeudu varovasti sylinteriin peniksen kanssa. Vastaavalla pumpun kahvalla voit nyt luoda tyhjiön sylinteriin itse tai kumppanisi tuella – läpinäkyvillä sylintereillä voit katsella peniksen turpoamista. Jotta erektio ei laskisi heti pumpun laskemisen jälkeen, penisrengas voi auttaa. Tämä varmistaa, että veren tukkoisuus ja siten erektio jatkuu.